Etusivu ~

Tuotteet

Tuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman kulta- ja hopeakoruja. Tuotevalikoimamme olemme pyrkineet kokoamaan kotimaisten valmistajien tuotteista

Pekka Piekäisen suunnittelemien modernien hopeakorujen ja -esineiden valikoima on meillä laajimmillaan. Hän on saanut  koruihin ainutlaatuisia muotoja käyttämällä hopean parhaita puolia ja hänen muotoilunsa on tunnettua myös ulkomailla. Platinoro valmistaa vielä osaa koruista käsityönä Turussa.

Jyväskyläläinen Kultaseppä Ailio Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys, joka on tunnettu laadukkaista, omaleimaisista, perinteisellä ammattitaidolla valmistetuista koruista. Timanttien laatuluokitus kaikissa koruissa Wesselton VS.  Pääasiallisesti muotoilusta on vastannut Jukka Ailio, Vuoden kultaseppä 1994. Nykyisin mallistoa suunnittelevat Arttu Ailio ja Tuukka Ailio.

Kalevala Koru on nykyaikainen ja kunnianhimoinen muotoiluyritys. Sen korumallisto sisältää rakastettuja klassikoita mutta myös runsaasti viimeisintä korumuotoilua, jossa muotoilijoiden taito ja omaleimaisuus korostuu. Kaikki Kalevala Korut valmistetaan Suomessa, omassa tehtaassa Helsingin Pitäjänmäellä.

Omien unikkikorujen rinnalla meillä on lisäksi suuri valikoima pienempien valmistajien koruja. Kulta- ja hopeaketjuja löytyy eri pituuksissa ja paksuuksissa. Valmistamme myös käsintehtyjä kultaketjuja sekä koruja asiakkaiden omien suunnitelmien mukaan.

Valikoimassamme on myös:
– Kummilahjat: kummilusikat, kehykset, pankit, kummisormukset, lastenkorut yms.
kaiverruksineen nopeasti
– Kotimaiset pöytähopeat ja kynttilänjalat
– Helminauhat ja helmikorut, myös mittatilauksena
– Tinaesineitä mm. upeita tuoppeja, maljoja, lautasia yms.

Rannekellot:
-Sveitsiläisiä merkkejä Oris, Certina, Eterna, Candino
-Muut merkit mm. Leijona, Citizen, Skagen, TW-Steel

Taskukellot:
-Uutena mm. Leijona, Novus, Lion
-Valikoima huollettuja antiikkisia taskukelloja mm. Zenith, Omega

Seinäkellot:
-Uutena Hermle-mekaaniset seinäkellot
-Valikoima huollettuja antiikki seinäkelloja mm. Junghans, Gustav Becker, Westerstrand
-Runsas valikoima paristolla toimivia seinäkelloja

Herätyskellot:
-Braun, Rhytm, Seiko yms.

Copyright © 2010 Kello- ja Kultaliike Piekäinen Oy. All rights reserved.